puzzel samen doenAfgelopen donderdag heb ik een druk bezochte bijeenkomst van het Sociaal Domein Fryslân bijgewoond, met als thema “Inkoop zorg voor Jeugd in 2018 “. Uitgangspunt hierbij is dat de gemeente zich weer meer op het WAT en de zorgaanbieders zich weer meer op het HOE gaan richten. Helemaal mee eens ! Heb mij mede daarom
– als kleine ZZP-er en therapeut met jaren ervaring in de hulpverlening-   opgegeven voor de stuurgroep. Ik denk en ontwikkel graag mee 🙂 !

Categorieën

Geen categorie

Geschreven door

innovayoadmin

Meer nieuws

Werken vanuit huis

Werken vanuit huis

Het is voor iedereen wennen, de veranderingen van de afgelopen dagen . Voor ouders, kinderen, opa’s en oma’s en ook voor hulpverleners in de jeugdhulp. Ook voor mij dus. Zondag heb ik na lang wikken en wegen, besloten om de face to face afspraken voorlopig af te...