De vernieuwde website van praktijk Autosnomos is online !!
Opgefrist, overzichtelijker én voor mezelf – als het goed is – makkelijker te bewerken! De teksten worden hier en daar nog aangepast. Ook de inhoud zal geleidelijk aan nog wat veranderen. Zo wil ik de lezers meer gaan vertellen over het werk achter de schermen. Niet alleen informeren over de praktijk zelf , maar ook vertellen over het samenwerken met collega’s, verschillende ontwikkelingen op het vakgebied en andere zaken die bij mijn werk horen.

Ik hou jullie op de hoogte !

Categorieën

Nieuws van AutosNomos

Geschreven door

José Visser

Meer nieuws

Werken vanuit huis

Werken vanuit huis

Het is voor iedereen wennen, de veranderingen van de afgelopen dagen . Voor ouders, kinderen, opa’s en oma’s en ook voor hulpverleners in de jeugdhulp. Ook voor mij dus. Zondag heb ik na lang wikken en wegen, besloten om de face to face afspraken voorlopig af te...