Vanaf  september 2018 werk ik al samen met collega vaktherapeut Barbara van der Woude, van praktijk Nawe.
Ik heb Barbara leren kennen als een echte doorzetter, met hart voor kinderen en ouders. Zij heeft veel ervaring opgedaan met vluchtelingkinderen  en samen hebben we de opleiding traumasensitieve ondersteuning gevolgd bij de Trauma Company. Ik ben heel blij dat we besloten hebben onze samenwerking in september 2019 om te zetten in een onderaannemerschap.     Together we can make a difference 🙂

Bij aanmeldingen kijken we samen welke hulpvraag bij wie past.
Uiteraard kunnen ouders en kinderen hier ook in meedenken !

 

Geschreven door

José Visser

Meer nieuws

Werken vanuit huis

Werken vanuit huis

Het is voor iedereen wennen, de veranderingen van de afgelopen dagen . Voor ouders, kinderen, opa’s en oma’s en ook voor hulpverleners in de jeugdhulp. Ook voor mij dus. Zondag heb ik na lang wikken en wegen, besloten om de face to face afspraken voorlopig af te...