Voel je goed in de nieuwe praktijkruimte van AutosNomos 😉

Vanaf 1 oktober 2017 is de praktijk van AutosNomos verhuisd naar het Voeljegoed Centrum in Leeuwarden, Fonteinland 7 in Leeuwarden. Een prachtige ruimte in een gerenoveerd gebouw, op de tweede verdieping, aan de rechterkant van de gang. Een ruimte met meer persoonlijke sfeer, fijn licht, leuk uitzicht en o.a. een eigen keukentje. Ouders of verzorgers kunnen gebruik maken van de wachtruimte in de hal, aan de leestafel. Naast een heerlijke praktijkruimte, biedt  het Voeljegoed centrum mij als professional ook ruimte en mogelijkheden om samen te werken met meerdere aanwezige hulpverleners.

Een verhuizing naar dit nieuwe pand, met ondernemers met een duidelijke visie, past goed bij de nieuwe ontwikkelingen van AutosNomos. De praktijk was toe aan een kleine uitbreiding en vernieuwing.
Ook voor 2018 heb ik weer meegedaan met de aanbesteding voor zorg voor jeugd en de gunning gekregen, wat voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen de praktijk heeft gezorgd. Binnenkort volgt hierover meer informatie!

Wil je weten wie er nog meer in het Voeljegoed Centrum gevestigd zijn? Neem dan een kijkje op de website http://voeljegoedcentrum.nl .

                            

Datum

8 okt, 2017

Geschreven door

innovayoadmin