Het Register vaktherapie

Opgenomen in het register vaktherapie ….
Een klein feestje deze maand…..Na de kandidaatsfase van 5 jaar ben ik vanaf 19-03-2018 opgenomen in het Register Vaktherapeutische Beroepen als geregistreerd vaktherapeut !!!

In het Register Vaktherapie zijn alle vaktherapeuten opgenomen die zich officieel hebben laten registreren. Zij voldoen daarmee aan kwaliteitscriteria die door de beroepsgroep zijn gesteld. Deze criteria komen voort uit het streven om de kwaliteit van de beroepsuitoefening te stimuleren. Een geregistreerd vaktherapeut blijft vakbekwaam omdat hij zich onderwerpt aan hoge eisen op het gebied van werkervaring, nascholing, supervisie en intervisie.

Ik heb de afgelopen vijf jaar voldaan aan de gestelde eisen om geregistreerd te worden. De komende vijf jaar zal ik verder gaan met mijn professionalisering door nieuwe opleidingen en cursussen te volgen, zodat ik de juiste kwaliteit kan blijven bieden.  Nieuws hierover zal ik op de website blijven melden 🙂

 

Datum

29 mrt, 2018

Categorieën

Geen categorie

Geschreven door

innovayoadmin